I retten

Uavhengig kontroll utsatt, igjen

22 Mar 2012

Krav om uavhengig kontroll etter ny plan- og bygningslov er utsatt atter en gang. Det opplyser Kommunal- og regionaldepartementet i en pressemelding 21.03.2010. Temaet ble også tatt opp av minister Liv […]

Krav om uavhengig kontroll etter ny plan- og bygningslov er utsatt atter en gang. Det opplyser Kommunal- og regionaldepartementet i en pressemelding 21.03.2010. Temaet ble også tatt opp av minister Liv Signe Navarsete i talen på Byggedagene 2012. Hovedproblemet synes å være uro rundt de nye reglene og at det ikke vil være nok kontrollforetak på plass i alle deler av landet innen 1. juli i år.

Om forfatteren

Tor André Ulsted
Tor André Ulsted Tor André Ulsted er senioradvokat ved vårt kontor i Bergen, hvor han er tilknyttet entrepriserettsavdelingen. Han er spesialisert innen bygge- og anleggskontrakter og har lang erfaring som advokat for både entreprenører, byggherrer og rådgivere. Han holder også jevnlig kurs i standardkontraktene og andre entrepriserettslige emner, blant annet for Standard Online. I tillegg til bygg- og anleggsjuss er Ulsted spesialisert innen plan- og bygningslovgivningen, foreldelse og insolvensrett.

Comments are closed.