SANDS Advokatfirma DA lanserer byggejuss.no

Velkommen til byggejuss.no!

SANDS Advokatfirma DA gir allerede jevnlig ut nyhetsbrev om entrepriserett og fast eiendom, på papir og nett. Med bloggen du nå leser ønsker vi å etablere et levende treffsted for hele bygg- og anleggsbransjen, der alle interesserte inviteres til å bidra med kunnskaper, kommentarer og spørsmål om det omfattende regelverket bransjen er omgitt av.

Vi ønsker å presentere “bygg- og anleggsrett” i en kortfattet og lett forståelig form, mest mulig matnyttig for deg som håndterer daglige praktiske utfordringer på byggeplassen.Samtidig vil det også bli lagt ut fagartikler, nyheter, kursinformasjon og annet bransjerelevant innhold. Vi håper at du vil bidra til å gjøre bloggen levende med å fylle kommentarfeltet med egne innlegg og spørsmål. I tillegg må du gjerne dele kunnskapen med dine venner på Facebook, Twitter og andre sosiale medier.

En del av innholdet i bloggen er lagt ut i testperioden før lansering. Her vil du finne noe “gammelt,” en del nytt, og alt sammen eksempler på hva du kan forvente å finne mer av fremover. Bloggen vil bli supplert med ny informasjon hver uke.

Vi håper du vil ha stor nytte av byggejuss.no, og tar gjerne i mot ris, ros eller innspill til temaer av interesse.

Vennlig hilsen Entreprisegruppen i SANDS Advokatfirma DA.