Planlegging og organisering av byggeprosjekter

08 Sep 2011

Den 21. september 2011 kl 17 avholder Entrepriserettsforeningen i Bergen sitt årsmøte. I møtet vil representanter fra Helse Bergen og Bybanen Utbygging innlede om planleggingen av noen store byggeprosjekter som er […]

Den 21. september 2011 kl 17 avholder Entrepriserettsforeningen i Bergen sitt årsmøte. I møtet vil representanter fra Helse Bergen og Bybanen Utbygging innlede om planleggingen av noen store byggeprosjekter som er underveis. Presentasjonene vil komme inn på temaer som kontraktsstrategi, prosjektplanlegging, valg av entreprisemodell, oppdeling av kontrakter, vurdering av usikkerhet/risiko, vurdering av bruk av standardkontraktene og avvik fra disse mv. Meld deg på her.

Om forfatteren

Alf Johan Knag
Alf Johan Knag Alf Johan Knag leder SANDS’ avdeling for entrepriserett (bygg og anlegg), i tillegg til å være medlem av selskapets styre. Han er rangert i både Legal 500 og Chambers & Partners som ekspert innen entrepriserett (Construction). Knag er spesialisert innen kontraktsrett for bygg- og anleggssektoren, og representerer en rekke av næringens viktigste aktører. Han bistår ved risikoanalyser, prosjektplanlegging, utarbeidelse av entreprisemodeller og kontrakter. Han gir råd i prosjekterings- og gjennomføringsfasen, og bistår under sluttoppgjør, samt ved mekling, oppmannssaker og prosedyre for domstolene. Knag er en meget erfaren kursleder og foreleser for bygg- og anleggsbransjen. Han har i en årrekke hatt ansvar for flere faste kurs om norske standardkontrakter og kontraktsmodeller, for bransjeorganisasjoner og andre kursarrangører. Han har også utviklet SANDS’ Prosjektlederskole, beregnet for prosjekt- og anleggsledere i BA-næringen. Han deltok dessuten ved stiftelsen av Entrepriserettsforeningen i Bergen, og ledet foreningen i dens første 10 år (2003-2013). Link til CV.

Comments are closed.