Advokat Karl Erik Bernt på befaring på Hardangerbroen

Luftig befaring

22 Aug 2011

Entreprisegruppen til Steenstrup Stordrange fikk gleden av å gjennomføre byggeplassbefaring på Hardangerbroen i juni. Som inviterte gjester hos den danske entreprenørgiganten MT Højgaard ble en oppglødd gruppe advokater undervist i […]

Entreprisegruppen til Steenstrup Stordrange fikk gleden av å gjennomføre byggeplassbefaring på Hardangerbroen i juni. Som inviterte gjester hos den danske entreprenørgiganten MT Højgaard ble en oppglødd gruppe advokater undervist i brobyggingskunsten, og det hele ble avsluttet med et luftig utsyn over Hardanger fra et av de 200 meter høye brotårnene.

Om forfatteren

Alf Johan Knag
Alf Johan Knag Alf Johan Knag leder SANDS’ avdeling for entrepriserett (bygg og anlegg), i tillegg til å være medlem av selskapets styre. Han er rangert i både Legal 500 og Chambers & Partners som ekspert innen entrepriserett (Construction). Knag er spesialisert innen kontraktsrett for bygg- og anleggssektoren, og representerer en rekke av næringens viktigste aktører. Han bistår ved risikoanalyser, prosjektplanlegging, utarbeidelse av entreprisemodeller og kontrakter. Han gir råd i prosjekterings- og gjennomføringsfasen, og bistår under sluttoppgjør, samt ved mekling, oppmannssaker og prosedyre for domstolene. Knag er en meget erfaren kursleder og foreleser for bygg- og anleggsbransjen. Han har i en årrekke hatt ansvar for flere faste kurs om norske standardkontrakter og kontraktsmodeller, for bransjeorganisasjoner og andre kursarrangører. Han har også utviklet SANDS’ Prosjektlederskole, beregnet for prosjekt- og anleggsledere i BA-næringen. Han deltok dessuten ved stiftelsen av Entrepriserettsforeningen i Bergen, og ledet foreningen i dens første 10 år (2003-2013). Link til CV.