Kurs i totalentreprise – NS 8407

08 May 2014

Tor Anthon Christiansen holder heldagskurs for Standard Online om totalentreprise – NS 8407. I dette kurset blir NS 8407 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser grundig gjennomgått, samtidig som det trekkes paralleller til […]

Tor Anthon Christiansen holder heldagskurs for Standard Online om totalentreprise – NS 8407.

I dette kurset blir NS 8407 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser grundig gjennomgått, samtidig som det trekkes paralleller til de tilsvarende bestemmelsene i NS 3431. Kurset er en kombinasjon av forelesning og oppgaver med stor vekt på praktiske problemstillinger, og gir deg innføring i en viktig standard.

Dato:      5. juni 2014

Sted:       Fossekallen Restaurant og Konferansesenter, Vollsveien 13 H, 1366 Lysaker

Klikk her for mer informasjon om kurset.

Påmelding:
Send en e-post til salg@standard.no for å melde deg på kurset, ev. ringe Standard Online på telefon 67 83 87 00.

Om forfatteren

Tor Anthon Christiansen
Tor Anthon Christiansen Tor Anthon Christiansen er spesialisert innenfor entrepriserett og han arbeider også med kontraktsrett generelt. Christiansen har vært partner i SANDS siden 2012, og er medlem av entreprisegruppen, som han ledet i flere år. Han har lang erfaring som rådgiver og prosedyreadvokat for entreprenører, byggherrer og konsulenter, har bl.a. arbeidet mye med store samferdselsprosjekter for vei og jernbane (tunneler, broer etc.). Christiansen har også erfaring fra kraftindustrien, annen prosjektorientert industri samt prosessindustri og fabrikasjonskontrakter. Han bistår selskaper over hele landet, og er fast tilknyttet SANDS’ kontor i Tønsberg. Christiansen bistår også en rekke utenlandske konsern som har virksomhet i Norge. Han holder en rekke kurs i standardkontraktene og andre entrepriserettslige emner, blant annet for Standard Online, Juristenes Utdanningssenter og for EBA Telemark Vestfold Buskerud (Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg).

Comments are closed.