Forum for Bygg- og Anleggsrett

17 Feb 2015

SANDS Advokatfirma DA arrangerer våren 2015 totalt 14 frokostseminarer i serien “Forum for Bygg- og Anleggsrett”, fordelt på fem av våre kontorer. Følgende temaer vil bli behandlet: Anskaffelse med forhandling – […]

SANDS Advokatfirma DA arrangerer våren 2015 totalt 14 frokostseminarer i serien “Forum for Bygg- og Anleggsrett”, fordelt på fem av våre kontorer. Følgende temaer vil bli behandlet:

 • Anskaffelse med forhandling
  – Trondheim 5. mars
  – Bergen 11. mars
  – Oslo 13. mars
  – Tønsberg 24. mars
  – Tromsø 16. april
 • Frister: Søksmål, preklusjon, foreldelse, reklamasjon mv.
  – Tromsø 25. mars
  – Oslo 14. april
  – Bergen 15. april
  – Trondheim 21. april
 • Sluttoppgjøret
  – Tønsberg 7. mai
  – Bergen 19. mai
  – Trondheim 19. mai
  – Oslo 21. mai
  – Tromsø 26. mai

Info og påmelding finner du her.

Om forfatteren

Alf Johan Knag
Alf Johan Knag Alf Johan Knag leder SANDS’ avdeling for entrepriserett (bygg og anlegg), i tillegg til å være medlem av selskapets styre. Han er rangert i både Legal 500 og Chambers & Partners som ekspert innen entrepriserett (Construction). Knag er spesialisert innen kontraktsrett for bygg- og anleggssektoren, og representerer en rekke av næringens viktigste aktører. Han bistår ved risikoanalyser, prosjektplanlegging, utarbeidelse av entreprisemodeller og kontrakter. Han gir råd i prosjekterings- og gjennomføringsfasen, og bistår under sluttoppgjør, samt ved mekling, oppmannssaker og prosedyre for domstolene. Knag er en meget erfaren kursleder og foreleser for bygg- og anleggsbransjen. Han har i en årrekke hatt ansvar for flere faste kurs om norske standardkontrakter og kontraktsmodeller, for bransjeorganisasjoner og andre kursarrangører. Han har også utviklet SANDS’ Prosjektlederskole, beregnet for prosjekt- og anleggsledere i BA-næringen. Han deltok dessuten ved stiftelsen av Entrepriserettsforeningen i Bergen, og ledet foreningen i dens første 10 år (2003-2013). Link til CV.