For små og store kjøkkenentreprenører

09 Dec 2013

Byggejuss.no oppfordrer landets byggenæring til å imponere med sine byggekunster på kjøkkenet frem mot jul. Gode fagarbeidere overlater ikke byggingen til tilfeldighetene. Få kyndig veiledning fra SINTEF Byggforsk sin nyeste versjon (2012) av […]

pepperkakehusByggejuss.no oppfordrer landets byggenæring til å imponere med sine byggekunster på kjøkkenet frem mot jul.

Gode fagarbeidere overlater ikke byggingen til tilfeldighetene. Få kyndig veiledning fra SINTEF Byggforsk sin nyeste versjon (2012) av detaljblad for Spiselige byggverk – Pepperkakehus.

 Spesielt interesserte kan også ha glede av forrige utgave (2009) av detaljblad for Pepperkakehus.

Om forfatteren

Alf Johan Knag
Alf Johan Knag Alf Johan Knag leder SANDS’ avdeling for entrepriserett (bygg og anlegg), i tillegg til å være medlem av selskapets styre. Han er rangert i både Legal 500 og Chambers & Partners som ekspert innen entrepriserett (Construction). Knag er spesialisert innen kontraktsrett for bygg- og anleggssektoren, og representerer en rekke av næringens viktigste aktører. Han bistår ved risikoanalyser, prosjektplanlegging, utarbeidelse av entreprisemodeller og kontrakter. Han gir råd i prosjekterings- og gjennomføringsfasen, og bistår under sluttoppgjør, samt ved mekling, oppmannssaker og prosedyre for domstolene. Knag er en meget erfaren kursleder og foreleser for bygg- og anleggsbransjen. Han har i en årrekke hatt ansvar for flere faste kurs om norske standardkontrakter og kontraktsmodeller, for bransjeorganisasjoner og andre kursarrangører. Han har også utviklet SANDS’ Prosjektlederskole, beregnet for prosjekt- og anleggsledere i BA-næringen. Han deltok dessuten ved stiftelsen av Entrepriserettsforeningen i Bergen, og ledet foreningen i dens første 10 år (2003-2013). Link til CV.

Comments are closed.