Byggejuss.no fyller ett år!

28 Aug 2012

Den 25. august 2011 åpnet din favorittblogg byggejuss.no. Siden den gang har bloggen blitt brukt av 8000 unike brukere, hvorav nesten halvparten har tittet innom flere ganger for å få […]

Den 25. august 2011 åpnet din favorittblogg byggejuss.no. Siden den gang har bloggen blitt brukt av 8000 unike brukere, hvorav nesten halvparten har tittet innom flere ganger for å få med seg siste nytt om juss i bygg- og anleggsbransjen.

Vi er ganske stolte av at 4000 mennesker jevnlig følger bloggen!

Byggejuss.no har etterhvert blitt en velfylt kunnskapsbank, med flere hundre søkbare artikler om – ja nettopp – byggejuss.

Bloggen har nå ca. 1500 besøk på en vanlig måned, eller 75 besøk pr arbeidsdag. Disse tallene er motiverende.

Vi i byggejuss-redaksjonen vil fortsette å servere deg oppdaterte nyheter og nyttige kommentarer til stort og smått innenfor rettsområdet. Vi håper du deler artiklene våre i sosiale medier!

Om forfatteren

Alf Johan Knag
Alf Johan Knag Alf Johan Knag leder SANDS’ avdeling for entrepriserett (bygg og anlegg), i tillegg til å være medlem av selskapets styre. Han er rangert i både Legal 500 og Chambers & Partners som ekspert innen entrepriserett (Construction). Knag er spesialisert innen kontraktsrett for bygg- og anleggssektoren, og representerer en rekke av næringens viktigste aktører. Han bistår ved risikoanalyser, prosjektplanlegging, utarbeidelse av entreprisemodeller og kontrakter. Han gir råd i prosjekterings- og gjennomføringsfasen, og bistår under sluttoppgjør, samt ved mekling, oppmannssaker og prosedyre for domstolene. Knag er en meget erfaren kursleder og foreleser for bygg- og anleggsbransjen. Han har i en årrekke hatt ansvar for flere faste kurs om norske standardkontrakter og kontraktsmodeller, for bransjeorganisasjoner og andre kursarrangører. Han har også utviklet SANDS’ Prosjektlederskole, beregnet for prosjekt- og anleggsledere i BA-næringen. Han deltok dessuten ved stiftelsen av Entrepriserettsforeningen i Bergen, og ledet foreningen i dens første 10 år (2003-2013). Link til CV.